Verzenden
De webshop berekent automatisch de verzendkosten, vul uw mandje en selecteer uw land.

Wij nemen de kosten voor verzending voor onze rekening, zodra er voor een bedrag hoger dan € 75,- (alleen in NL) wordt besteld en het gewicht minder dan 20 kg is. Voor het verzenden van breekbare producten zoals bv T5 lampen rekenen we eenmalig € 7.50 voor extra verpakkingsmateriaal en het risico voor eventuele schade of niet functioneren ligt bij de klant.

Gelet op het volgende:
De koper is verplicht de producten bij aankomst te inspecteren en eventuele gebreken direct aan AZ Siervishandel te melden.
Reclame terzake van leveranties dienen binnen 24 uur nadat de goederen de koper hebben bereikt, schriftelijk aan ons gedaan te worden.
Bij gebreke hiervan worden wij geacht in overeenstemming met onze verplichtingen te hebben geleverd.
Indien tijdig is gereclameerd en de geleverde goederen niet aan de overeenkomst voldoen, zullen wij ter uwer keuze en tegen teruggave van de geleverde goederen, voor gratis herlevering zorgen of het aankoop bedrag van het product crediteren. Dit is alleen mogelijk voor niet gebruikte artikelen. Neem hierover contact op met AZ Siervishandel.

Herroepingsrecht/Retourneren
De koper heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de gedane aankoop te herroepen, zonder opgaaf van reden. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld.
Dit geldt niet voor producten welke gebruikt zijn, zoals o.a. techniek in water, tijdschriften, voeding, test-sets, speciaal bestelde artikelen en op maat gebouwde producten zoals o.a. aquaria, sumps en afschuimers. Wij accepteren geen gebruikte goederen als retour.
De goederen dienen compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd te worden inclusief garantiekaarten (indien bijgeleverd).
De retourkosten zijn dan voor rekening van de koper en zullen in NL rond de € 7 zijn.
AZ Siervishandel betaald binnen een periode van 30 dagen na ontvangst en controle van de retourgoederen of het annuleren van de bestelling het betaalde bedrag terug aan de koper.
Als door het retour zenden van een deel van de artikelen het oorspronkelijke aankoopbedrag onder de € 50 uitkomt, dan verrekenen wij de verzendkosten, welke je oorspronkelijk zou hebben betaald, met het terug te storten bedrag.
Maak dit eerst kenbaar via email: info@azsiervishandel.nl of telefonisch +31 10 5910716
Als er geen contact is geweest met akkoord vanuit AZ Siervishandel, worden retour gestuurde producten niet in behandeling genomen.

Garantie
Artikelen welke door wat voor rede dan ook in aanmerking komen voor garantie, dienen in overleg te worden teruggestuurd op kosten van de klant. Mocht het artikel in aanmerking komen voor garantie sturen wij een gerepareerd of nieuw artikel naar de klant op onze kosten. Als er na onderzoek het artikel naar behoren werkt, zijn wij genoodzaakt onderzoek kosten in rekening te brengen en dient de klant de retour kosten te vergoeden. Onderzoek kosten zijn €30 per uur.
Zonder bon is er geen mogelijkheid om garantie te claimen. Het omruilen/retourneren van vis en koralen is uitgesloten!

Terugbetaling
We betalen je uiterlijk binnen 30 dagen terug, geteld vanaf vanaf ontvangst van het geretourneerde artikel. Hoe je wordt terugbetaald, verschilt per betaalmiddel:

iDEAL – Het bedrag wordt op je bankrekening teruggestort.

PayPal – Het bedrag storten we terug op jouw eigen bankrekening. Vermeld deze bij een PayPal-bestelling daarom altijd op het retourformulier.

Creditcard / Apple Pay – Het bedrag wordt teruggestort op je credit card of Apple Pay account.

Achteraf betalen – De transactie wordt zo mogelijk vooraf gestopt. Als de betaling al is gevorderd, wordt het bedrag op je bankrekening teruggestort.